CITY-IMOB (www.city-imob.ro)

Vanzare Casa/Vila 3 camere Voluntari

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Casa/Vila
  • Tip Specific:Casa
  • Pret:105.000 €
  • Nivel:P
  • Clasa energetica: B
  • Camere:3
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:75 mp
  • Suprafata Teren:310 mp
  • An constructie:1970

Descriere:

Agentia Imobiliara City-Imob va prezinta spre achizitie o casa construita inanul 1970 si amplasata pe un teren de 310 mp in Zona Padurii Andronache, Localitatea Voluntari, Judetul Ilfov.

Proprietatea este amplasata intr-o zona exclusiva de case cu spatii verzi amenajate in incinta fiecarei curti individuale.

Accesul este facil dar si linitit in acelasi timp in sensul ca proprietatea nu este amplasata cu deschiiderea la strada intens circulata Popasului fiind pozitionata pe o strada cu dubu sens adiacenta.

Zona este in plina dezvoltare in sensul ca sunt construite atat case noi cum sunt cele din Cartierul cu Ciresi sau Complexul Avangarde Forest dar si constructii individuale cum sunt ce din aceasta acatehorie care beneficiaza de mai multa intimitate.

Deschiderea la drumul public asfaltat este de 9 m liniari, proprietatea este racordata ca Gaze, Canalizare, Apa si electricitate dar are in dotar si un put propriu care se foloseste pentru irigatii.

Pe proprietate exista construit si un garaj din caramida care se poade demola daca se doreste pentru ca este incadrat ca si constructie usoara.

Casa nu este dotatata cu aparate de aer conditionat pentru ca nu a fost nevoie pana in prezent, intreaga casa fiind inconjurata de foarte multa vegetatie formata din arbori decorativi si pomi fructiferi, vita de vie si foarte multe plante decorative. Bneficiaza de ferestre de tip termopan si usa metalica la intrare. Sistemul de incalzire este provizionat de o centrala pe gaze naturale si radiatoare din otel.

Acoperisul este din tabla galvanizata iar podul nu este circulabil.

Casa este compartimentata dupa cum urmeaza,
Bucatarie de aproximativ 8 mp, cu acces la un grup sanitar de 4.5 mp dotat cu dus si la un dormitor principal de aproximativ 12 mp.
Din bucataruie se face intrarea catre un hol mare de aproximativ 11 mp care deserveste alte doua camere care pot fi folosite atat ca zi camera de zi living cat si ca dormitoare.Aceste din urma doua camere se desfasoara pe aproximativ 14 mp fiecare.

Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati Brokerul Imobiliar.
Ionescu Adrian
07 99 990 888
www . city - imob . ro







Specificatii:

Rezidential
Da
Curent electric, Telefon, Gaz, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Cablu, Fibra Optica, Wireless
Finisat clasic
Celulare
Metal
PVC
Dusumea
Var, Vopsea Lavabila
Exterior, Interior
Debara
Mobilata si Utilata
Gaze, Caldura, Apa
Transport public, Parc, Padure, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket

Localizare:

Contact Agent

avatar ADRIAN IONESCU
0799.990.888