CITY-IMOB (www.city-imob.ro)

Politica-de-confidentialitate

Datele noastre de contact:

Societatea SMART CITY PROMOTIONS SRL

Mail: [email protected]

Adresa: Str. Soseaua Colentina, Nr. 4, Bl. 3, Sc. C, Parter, Ap. 89, Interfon 89C, Sector: 2, Bucuresti

Nr. Reg. Com.: J40 /11582 /2016

CIF: 36481746


Incepand cu 25 mai 2018 va intra in vigoare Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice prin prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, regulament care va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene.

SMART CITY PROMOTIONS SRL se aliniaza prevederilor Regulamentului 2016/679/UE si te informeaza prin “politica de confidentialitate” asupra drepturilor tale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prelucrarea datelor
SMART CITY PROMOTIONS SRL prelucreaza datele cu caracter personal in scop legal, in scop de informare, dar si de marketing direct, pentru a te tine la curent cu noi proprietati si oportunitati imobiliare care ne apar in portofoliu, oferindu-ne acordul de procesare al acestora.

Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal este constituit din contractele de vizionare/ comision/reprezentare exclusiva, dupa caz, pentru pentru clientii nostri, persoane fizice si/sau juridice, proprietari si/sau cumparatori/chiriasi si/sau acceptarea termenilor si conditiilor din site pentru utilizatorii site-ului nostru, care ne contacteaza direct prin telefon sau completarea formularelor de contact.

Privitor la scopul de marketing direct, te asiguram ca selectam si analizam datele cu caracter personal precum: nume, prenume, adresa, adresa mail, numar telefon pentru a te tine la curent cu noile proprietati.

Pentru a determina perioada prelucrarii datelor personale, luam in calcul perioada contractuala pana la expirarea obligatiilor legale, termenele de arhivare – pentru clientii persoane juridice, iar pentru persoane fizice – in termen de 10 zile de la primirea unei cereri specifice, semnata si datata, transmisa la adresa noastra de mail: Str. Soseaua Colentina, Nr. 4, Bl. 3, Sc. C, Parter, Ap. 89, Interfon 89C, Sector: 2, Bucuresti .

Drepturile tale

Dreptul de acces – ai dreptul sa obtii de la noi o confirmare de prelucrare a datelor cu caracter personal, daca este cazul, si acces la acestea privind modalitatea in care sunt prelucrate;

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul sa iti primesti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat, date care pot fi transmise direct altui operator, daca este posibil din punct de vedere tehnic;

Dreptul la opozitie – cand prelucrarea datelor cu caracter personal are ca scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul la rectificare – ai dreptul la corectarea datelor cu caracter personal inexacte;

Dreptul de a fi uitat (stergerea datelor) – ai dreptul de a solicita stergerea datelor personale pentru urmatoarele motive: nu mai sunt necesare in indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate/prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii; datele au fost prelucrate ilegal etc.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii


Va puteti exercita aceste drepturi trimitand o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la adresa noastra de mail: Str. Soseaua Colentina, Nr. 4, Bl. 3, Sc. C, Parter, Ap. 89, Interfon 89C, Sector: 2, Bucuresti .

Ce date colectam?

Date de identificare: nume, prenume, nume utilizator, adresa, cnp, adresa mail;

Date de contact: adresa mail, numere telefon etc.

Date de tranzactionare: detalii referitoare la plati si achizitii din site-urile noastre;

Date tehnice: date de logare, IP, tip si versiune browser, setare fus orar si locatie, sistem operare, platforme de pe dispozitivele folosite pentru a ne accesa site-urile;

Date utilizare: cum sa folositi pagina noastra web;

Date marketing si comunicare.

NU colectam si prelucram nicio data sensibila despre tine: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale etc.

Utilizand site-ul nostru va putem colecta automat date tehnice si actiuni de navigare prin utilizarea de fisiere cookie si tehnologii similare. Vezi Politica noastra care vizeaza fisierele Cookies!

Surse terte: Exista posibilitatea primirii de date cu caracter personal din surse terte sau publice, spre exemplu: Google, Facebook etc.

Marketing

Primiti comunicari de marketing ati semnat contract cu noi sau daca ne-ati contactat telefonic sau prin formulare de contact si daca ati bifat casuta pentru acceptare “Termeni si Conditii”, “Politica de confidentialitate” si comunicari de marketing.

Datele tale cu caracter personal vor fi utilizate numai pentru a te informa in legatura cu noile proprietati din portofoliul nostru, care se potrivesc cerintelor tale, si cu noi oportunitati de investitii imobiliare.

Este posibil ca datele tale sa ajunga si catre terte parti numai in urmatoarele situatii:

Daca vom externaliza unei firme de servicii IT si administrare sistem;

Catre Administratia Fiscala, organe de reglementare si alte autoritati din Romania care solicita raportarea activitatilor de procesare.

Datele tale cu caracter personal sunt securizate, iar accesul la acestea este limitat angajatilor si tertelor parti, care se supun obligatiei de confidentialitate.

Pentru orice alte informatii legate de prelucrarea datelor personale, scrie-ne la

 

Iti multumim!