CITY-IMOB (www.city-imob.ro)

Vanzare Casa/Vila 25 camere Centrul Vechi

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Casa/Vila
  • Tip Specific:Vila
  • Pret:1.850.000 €
  • Nivel:S+P+1+M
  • Clasa energetica: B
  • Camere:25
  • Bai:10
  • Suprafata Utila:880 mp
  • Suprafata Teren:1054 mp
  • An constructie:1900

Descriere:

Agentia imobilara City-Imob va prezinta spre achizitie o proprietate istorica deosebita amplasata in zona Biserica Armeneasaca.
Cartierul Armenesc s-a format in jurul Bisericii, situat la cativa pasi de kilometrul zero al orasului, in vecinatatea Pietei Universitatii, se afla Cartierul Armenesc, ce a aparut si s-a format in jurul Bisericii Armenesti, probabil prima constructie ridicata de armenii care s-au stabilit in Bucuresti a fost biserica din lemn a lui Manuc.
Pe locul acesteia a fost ridicata in pe la jumatatea secolului XVIII actuala Biserica Armeneasca, un adevarat monument istoric, o dovada a credintei puternice a poporului armean, care a avut de suferit de-a lungul istoriei sale din cauza religiei.

Pe vremuri, Cartierul Armenesc era intesat de case-vagon, traditionale pentru zona Munteniei, in care traiau familii intregi de armeni – parinti, copii si bunici. Acestia formau o comunitate stransa – de sarbatori petreceau adesea impreuna, in jurul unor mese mari.
Toti vecinii se cunosteau intre ei, astfel incat dimineata isi beau cafeaua la poarta, iar duminica locuitorii cartierului se strangeau grupuri-grupuri pentru a merge impreuna la biserica.

Construita in anul 1856 singur in curte proprietatea este ideala pentru persoanele care apreciaza autenticitatea si istoria Burestiului antebelic.

Proprietatea este amplasata pe un teren de 1053 mp si este formata din Subsol + Parter + 1 Etaj + Mansarda are o suprafata construita la sol de 543 mp. o curte libera de 510 mp, si o suprafata totala utila de 879.06 mp utili.

Proprietatea insumeaza 25 camere organizate dupa cum urmeaza:

Parterul se desfasoara pe 347 mp utili si beneficiaza de 11 camere, 3 bucatari, 3 grupuri sanitare care se pot dota cu cada sau dus si 3 grupuri sanitare de serviciu, holuri, scari si multiple spatii de depozitare.

Etajul se desfasoara pe 309 mp utili si beneficiaza de 8 camere, o bucatarie, 2 grupuri sanitare dotate cu dus si 2 grupuri sanitare de serviciu, holuri scari si multiple spatii de depozitare si un balcon.

Mansarda se desfasoara pe 106.06 mp utili si beneficiaza de 6 camere, si 2 holuri mari in care se pot amenaja grupuri sanitare.

Subsolul se desfasoara pe 114.30 mp utili si este compartimentat in 5 boxe si culoar de acces.

Curtea este libera si se poate amenaja cu usurinta o gradina cu plante ornmentale si multiple locuri de parcare.

Petru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati agentul imobiliar.
Ionescu Adrian
www . city – imob . ro
adrian @ city – imob . ro
0799 990 888

Specificatii:

Rezidential
Nu
Curent electric, Apa, Cada, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica, Wireless, Dial-up
Finisat clasic
Lemn
Metal
Lemn
Parchet
Vopsea Lavabila
Exterior, Interior
Terasa, Pivnita
Inchisa
Nemobilat
Gaze, Caldura, Apa
Scara interioara
Interfon

Localizare:

Contact Agent

avatar ADRIAN IONESCU
0799.990.888