CITY-IMOB (www.city-imob.ro)

Vanzare Casa/Vila 5 camere Tunari

Detalii Proprietate:

 • Tip Oferta:Vanzare
 • Tip Imobil:Casa/Vila
 • Tip Specific:Casa
 • Pret:275.000 €
 • Nivel:P+1
 • Clasa energetica: A
 • Camere:5
 • Bai:3
 • Suprafata Utila:154 mp
 • Suprafata Teren:400 mp
 • An constructie:2022

Descriere:

Agentia Imobiliara CITY-IMOB ( www . city - imob.ro ) va propune spre achizitie o casa de 5 camere amplasata in zona Pipera – Tunari, Localitatea Tunari, Judet Ilfov, punct de reper strada Alexandru Ioan Cuza, intr-o locatie verde, în proximitatea celor mai bune scoli și gradinite, atat private cat și publice, vila are acces ideal catre zona de nord a capitalei.
Proprietatea se remarca prin simplitatea formei si prin liniile arhitecturale curate, oferind amestecul perfect de eleganta si sofisticare, beneficiaza de ferestre din podea pană in tavan, ceea ce amplifica privelistiea frumoasa a spatiilor exterioare primitoare si ale gazonului verde.

Parterul se prezinta, la intrare cu un vestibul prevazut cu spatii pentru depozitare.

In continuare, se afla zona de birou care poate fi folosita si ca dormitor, in functie de preferinta, o zona open space generoasa de 40 de metri patrati destinata living-ului si dining-ului, bucataria, camera tehnica, dar si un spatiu de depozitare sub casa scarii.

Optional, bucataria poate fi inchisa cu usi de sticla sau poate constitui un spatiu de tip open space care se adauga la zona de living si dining.

Iesirea catre terasa casei se poate face atat din zona de dining prin intermediul unui spatiu vitrat generos, cat si din bucatarie, fapt ce ofera un confort sporit.

La etaj se afla trei dormitoare spatioase si luminoase cu o suprafata utila ce variaza intre 14.0 si 19.5 metri patrati. Cele doua dormitoare secundare sunt deservite de catre o baie comuna si au fost concepute pentru a incadra spatii pentru dressing-uri si birouri de studiu. Dormitorul matrimonial are in componenta baie, dressing si o zona de birou. In plus, pentru a maximiza confortul in cadrul camerei, atat accesul catre logie, dar si catre baie, se face din zona de dressing. Etajul dispune de spatii comune de depozitare, cu acces din holul principal in cadrul caruia pot fi plasate masina de spalat si uscatorul de rufe intr-un spatiu special amenajat.

Structura de rezistenta este realizata din beton armat, avand fundatii continue cu inaltimea de 100 de centimetri, pereti lamelari robusti si cadre de beton armat, care asigura o rezistenta adecvata constructiilor localizate in zone seismice.

Acest sistem structural dual este folosit cu preponderenta in proiectarea structurilor multietajate, fapt ce confera un grad de siguranta sporit in eventualitatea aparitiei unui seism.

Arhitectura vilei confera un aspect modern la exterior si o compartimentare functionala la interior, cu plafoane inalte, fara grinzi structurale vizibile.

Compartimentarile interioare sunt realizate din blocuri de zidarie pentru asigurarea confortului acustic al fiecarei incaperi.

Eficienta termica este asigurata de o termoizolatie de 15 centimetri de polistiren expandat si de o tamplarie tripan Salamander BluEvolution 82, cu sticla Saint-Gobain, care respecta principiile de proiectare bioclimatica tinand cont de variabile precum orientarea, pozitia soarelui si umbrirea.

Instalatiile au fost gandite sa ofere economie in functionare si durabilitate in timp.

Atat sistemul de incalzire in pardoseala, cat si instalatiile sanitare sunt realizate cu tevi de cea mai buna calitate, PE-Xa de la Uponor, lider mondial in domeniul instalatiilor si pionier in fabricarea tevilor PE-X.

Incalzirea casei este asigurata de catre o centrala termica prin intermediul unei pompe de caldura aer – apa.

Racirea interioara a casei este asigurata de catre cele 4 aparate de aer conditionat cu inverter.

Pentru a sustine si incuraja atat consumul redus de energie, cat si costurile reduse la intretinere, vila este pre-echipata pentru montajul panourilor fotovoltaice, viitorii proprietari avand posibilitatea de a beneficia de consultanta in vederea echiparii necesare prin programul Casa Verde.

Actualmente proprietatea este prezentata la gri si exista posibilitatea alegeriim firmei, texturii si culorii materialelor pentru pardoseli usi si obiecte sanitare in limita unui buget alocat inclus in pretul final, dupa cum urmeaza:

- Parchet = 80 lei / mp
- Gresie/faianta = 100 lei / mp
- Obiecte sanitare = 2500 lei / baie
- Usi = 1250 lei / usa (montaj inclus)

Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul Imobiliar.
Ionescu Adrian
www . city - imob.ro
adrian @ city - imob . ro


Specificatii:

Rezidential
Da

Localizare:

Contact Agent

avatar ADRIAN IONESCU
0799.990.888