CITY-IMOB (www.city-imob.ro)

Vanzare Casa/Vila 5 camere Timpuri Noi

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Casa/Vila
  • Tip Specific:Casa
  • Pret:365.000 €
  • Nivel:S+P
  • Camere:5
  • Bai:2
  • Suprafata Utila:220 mp
  • Suprafata Teren:300 mp
  • An constructie:1950

Descriere:

Agentia imobilira CITY-IMOB va propune spre achizitie o casa deosebita amplasata intr-o zona centrala a localitatii Bucuresti, sector 3.
Proprietatea este amplasată in zona centrala a Bucureştiului, la intersectia strazilor Dumitru Papazoglu cu strada Foisorului şi Strada Vlaicu Voda.

Locaţia este situată foarte aproape si de Bucuresti Mall (Calea Vitan) respectiv la la 5 mionute şi relativ aproape si de staţia de metrou Timpuri Noi respectiv 10 minute. 3 Statii de autobuz de Bulevardul Piata Unirii.
Proprietatea se afla la 500 m de Biserica Foisor (ctitoria lui Nicolae Mavrocordat).

Accesul cu automobilul din bulevardele principale ale zonei (Nerva Traian, Calea Vitan, Unirii) se realizează pe străzi secundare, cu o bandă pe sens. Transportul public este accesibil la 5 minute de mers pe jos (tramvaie, autobuze) şi 10 minute de mers pe jos (staţia de metrou Timpuri Noi).

Proprietatea se desfasoara pe aproximativ 300 mp de teren si dispune de doua corpuri de cladire din care un corp de cladire construit in anii 1965 si un corp de caldire reconstruit in anii 1980.
Cele doua cladiri sunt pozitionate simetric fata in fata in forma de potcoava si ascund intre ele o superba curte generoasa de peste 160 mp care ofera in concomitetnt intimitate si confort in aceasta curte este amplasat si un foisor cu un loc special pentru barbeque.

Corpul principal are o compartimentare specifica perioadei antebelice cu o usa masiva din lemn natur (stajar) care da intr-un hol de tip windfang, practic funcțiunile principale sunt articulate de cate o incapere-tampon/de trecere: din care se ajunge in camera pricipala, care comunica la randul ei printr-un glasvand triplu cu dormitorul matrimonial.
Revenind in windfang-ul generos avem acces de aici catre baia dotata cu cada urmata de un spatiu de depozitare de tip debara, tot din acest windfang principal avem acces intr-o noua camera de trecere care a indeplinit in trecut si functia de biblioteca respectiv birou, de unde se deschide al doilea dormitor destinat copiilor.
Corpul secundar era format format dintr-o bucatarie si un loc generos de luat masa (dining) alaturi si un spatiu de lucru si un spatiu de depozitare.
Ulterior corpul secundar a fost tramsformat si modernizat rezultand astazi o bucatarie deschisa cu un (dining) loc de luat masa, un dormitor cu baie proprie dotata cu cada si o anexa spatiu de depozitare.
Foisorul din capatul curtii completeaza per ansamblu curtea si ofera un plus de liniste si intimitate in natura.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. Ionescu Adrian 0799 990 888

Specificatii:

Rezidential
Da
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Canalizare
Centrala proprie
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica, Wireless, Dial-up
Finisat modern
Celulare
Metal
PVC
Parchet, Linouleum, Mocheta
Var
Exterior, Interior
Terasa, Dressing
Mobilata si Utilata
Complet
Gaze, Caldura, Apa
Transport public, Metrou, Parc, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket

Localizare:

Contact Agent

avatar ADRIAN IONESCU
0799.990.888