CITY-IMOB (www.city-imob.ro)

Vanzare si Inchiriere Apartament 3 camere Drumul Taberei

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare si Inchiriere
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:129.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Clasa energetica: A
  • Camere:3
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:71 mp
  • Confort:1
  • Etaj:3

Descriere:

Agentia imobiliara CITY-IMOB va propune spre vanzare si / sau inchiriere un apartament de 3 camere amplasat la etajul 3 din 10 intr-un bloc solid construit in anul 1966 in cartierul Drumul Taberei, zona parc Drumul Taberei respectiv fostul parc Moghioros.

Apartamentul este renovat integral si beneficiaza de o suprafata generoasa respectiv 71 mp utili.

Compartimentari:

Living (camera de zi) 25.06 mp utili format din = 18.25 mp utili camera de zi si 7.35 mp utili terasa inchisa incorporata in living si transformarea acesteia in suprafata utila prin amplasarea caloriferului si placarea cu parchet din lemn masiv de frasin.

Dormitor principal = 15.16 mp utili format din 11.26 mp utili camera si balconul inchis de 3.20 mp utili suprafata considerata utila prin amplasarea caloriferului si placarea cu parchet din lemn masiv de frasin.

Dormitor secundar = 10.66 mp utili,

Debara transformata in dressing = 1.58mp utili ,

Dressing la intrarea in apartament = 1.18 mp utili,

Grup sanitar = 3.23 mp utili , dotat cu cada , bideu si vas de toaleta si chiuveta toate noi.

Bucatarie inchisa = 5.96 mp utili . Complet mobilata pe comanda si utilata cu electrocasnice de ultima genratie, toate noi.

Apartamentul se prezinta intr-o stare excelenta, holul de la intrarea in apartament, baia si bucataria sunt placate cu gresie si faianta de foarte buna calitate.

In living balcoane si dormitoare a fost refacuta sapa si a fost montat parchet din lemn masiv de frasin.

Apartamentul beneficiaza geamuri de tip termopan, este anvelopat integral la exterior iar la interior,a fost retencuit si izolat.
Apartamentul beneficiaza de un aparat de aer conditionat amplasat in hol, instalatia sanitara a fost refacuta integral, instalatia electrica a fost refacuta integral, toate cablurile de internet si tv sunt trase prin tencuiala apartamentului.

Apartamentul este amplasat intr-o zona verde, foarte aproape de: Parcul Moghioros, Metrou Statia Drumul Taberei, (Magistrala de metrou Drumul Taberei - Eroilor inaugurata in 11.09.2020), centrul Comercial Plaza Romania, Piata, Scoali, Gradinite, Auchan la intersectia Str. Brasov cu Bld 1 Mai, Kaufland Bucuresti-Tudor Vladi, pe Bld. 1 Mai, Tramvai cu acces rapid, linie directa catre piata presei libere, si centrul orasului.

Pretul solicitat de proprietar pentru vanzarea apartamentului este de 129.000 eur iar pretul solicitat la inchiriere este de 580 eur .

Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar.

Ionescu Adrian , 07 99 990 888
www city - imob ro

Specificatii:

Rezidential
Nu
Curent electric, Telefon, Apa, Cablu TV, Cada, Canalizare
Termoficare
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica, Wireless, Dial-up
Debara
Mobilata si Utilata
Nemobilat
Gaze, Caldura, Apa
Aragaz, Hota
Interfon, Lift

Localizare:

Contact Agent

avatar ADRIAN IONESCU
0799.990.888