CITY-IMOB (www.city-imob.ro)

Vanzare Apartament 3 camere Ferdinand-Dimitrov

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:89.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:3
  • Bai:2
  • Suprafata Utila:70 mp
  • Confort:1
  • Etaj:Parter

Descriere:

Agentia Imobiliara CITY-IMOB va propune spre achizitie un apartament de 3 camere semidecomandat amplasat pe o strada linistita, adiacenta intersectiei Bulevardului Ferdinand cu Soseaua Mihai Bravu.
Apartamentul este amplasat la etajul Parter (Parter Inalt / Hochparter) intr-o cladire formata din S+P+2+M, construita in anul 1945 amplasata foarte aproape de liceul Iulia Hasdeu dar si de statiile de metrou Obor sau Iancului.
Apartamentul se desfasoara pe o suprafata de 70 mp utili la care se adauga si o camera la subsol de 8. 07 mp cu fereastra de aerisire la nivelul solului.
Compatimentarea apartamentului pastreaza farmecul cladirilor de altadata, locuinta beneficiaza de doua cai de acces, respectiv primul acces este din scara principala iar al doilea din scara secundara, bucataria este de tip inchis si se desfasoara pe 6.19 mp utili,
langa bucatarie avem un hol de 6.77 mp care era folosit ca si loc de luat masa sau depozitare, tot aici regasim si o debara de 0.77 mp accesul principal in apartament facandu-se prin un hol de comunicare de 3.45 mp utili, in continuare apartamentul se deschide prin o camera de 13.99 mp care era folosita pe post de salon si/sau birou, urmat de o camera de 17.88 mp utili si o alta de 15.07 mp utili.
Apartamentul beneficiaza de un grup sanitar de 4.11mp utili dotat cu cada si aerisire naturala prin fereastra.
Apartamentul a este renovat si dotat cu parchet din stejar masiv, usi noi, geamuri de tip termopan, calorifere din otel si centrala termica pe gaze.

Exteriorul casei este renovat, termoizolat cu polistiren de 10 la exterior, acoperisul a fost schimbat, jgheaburile si burlanele sunt noi, iar curtea este refacuta.

Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. Ionescu Adrian, www . city-imob . ro

Specificatii:

Rezidential
Nu
Curent electric, Telefon, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Centrala proprie
Cablu, Fibra Optica, Wireless, Dial-up
Renovat
Celulare
Metal
PVC
Parchet
Vopsea Lavabila
Bloc reabilitat termic, Interior, Exterior
Pivnita
Nemobilat
Gaze, Caldura, Apa
Curte comuna
Intabulare

Prezentare video:

Localizare:

Contact Agent

avatar ADRIAN IONESCU
0799.990.888