CITY-IMOB (www.city-imob.ro)

Vanzare Apartament 3 camere Cotroceni

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:132.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:3
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:106 mp
  • Confort:1
  • Etaj:1

Descriere:

Agentia Imobiliara City-IMOB va prezinta spre achizitie un apartament cu 3 camere plus dependinte, situat intr-un imobil solid, cu regim mic de inaltime, foarte bine construit, fara risc seismic, localizat intr-o zona foarte apreciata a Bucurestiului, Zona Cotroceni.
Situat la etajul 1 al imobilului, apartamentul ofera pe deoparte vedere libera, foarte frumoasa, catre strada, dar si catre curtea interioara a imobilului, aceasta fiind una linistita si luminoasa. Imobilul in care se afla acest apartament, este unul ingrijit, si renovat / reabilitat termic la exterior.
Apartamentul masoara o suprafata utila de 105.80 mp cu terasa inclusa si 93.40 mp utili fara terasa, si este compus din 3 camere mari, inalte, luminoase si aerisite, un grup sanitar dotat cu cada, o bucatarie spatioasa, un vestibul, hol si o camera pentru depozitare.

Compartimentarea este de tip circular, apartamentul dispune de doua cai de acces, o cale de acces principala si o cale de acces secundara.
Patrunzand in apartament prin calea de acces principala ajungem intr-un mic hol de tip windfang (anticamera sau vestibul) de 2.1 mp utili. care faciliteaza accesul atat in livingul de 26.00 mp utili cat si in dormitorul secundar de 22.01 mp utili. Aceste doua camere generoase comunica si ele separat printr-un glasvand generos in patru canate.
Dormitorul al treilea care masoara 19 mp este accesibil atat din din living cat si din holul de la bucatarie.

Elegant prin definitie, cu suprafata vitrata generoasa, glasvandul defineste o alta conceptie despre usa ca entitate. Utilizat pentru inchiderea unor spatii generoase mai mari de 1 m, glasvand-ul cu patru usi tine loc de mobilier.
Glasvand-ul se remarca printr-o suprafata vitrata generoasa iar bagheta ornamentala traseaza linii fine desavarsind o mica opera de arta.

Glasvand-ul deschis este idal pentru situatia in care se efectueaza in apartament o petrecere de exemplu si se ajunge astfel la o incapere foarte spatioasa respectiv 48 mp.

Din livingul de 26 mp utili se poate ajunge direct in dormitrul principal de 19 mp utili si /sau in terasa de 12.40 mp utili.
Ambele dorimitoare sunt prevazute deasemenea si cu usi separate catre zona de bucatarie si catre zona de toaleta.
In aceasta zona de lucru, suntem intampinati de un hol de 5.8 mp care faciliteaza accestul atat catre bucataria inchisa de 10.80 mp cat si catre grupul sanitar de 4.30 mp utili dotat cu cada si catre o camara de 0.90 mp utili.

Indreptandu-ne catre calea de acces secundara in trecut scara servitorilor care facilita accesul catre subsol, mansarda si bucatarii ajungem si la o debara de 2.40 mp utili dotata si ea cu fereastra generoasa.

Doar prin aceasta scara de serviciu este accesibila si pivnita generoasa de 36.40 mp utili.


Terasa cu vedere catre strada ofera atat intimitate, cat si confort pentru toata perioada anului.

Apartamentul este nerenovat la interior si pastreaza in mare parte finisajele interbelice.

Apartamentul este luminos si aerisit, datorita inaltimii interioare mari a camerelor si in acelasi timp calduros si primitor datorita compartimentarii generoase.

Pentru detalii si vizonari nu ezitati sa contactati Brokerul imobiliar Ionescu Adrian 0799.990.888 w_ww.city-imob.ro

Specificatii:

Rezidential, Birouri
Nu
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz
Centrala proprie, Calorifere
Cablu
Finisat clasic
Celulare
Metal
PVC
Parchet
Var
Bloc reabilitat termic, Exterior

Prezentare video:

Localizare:

Contact Agent

avatar ADRIAN IONESCU
0799.990.888