CITY-IMOB (www.city-imob.ro)

Vanzare Apartament 3 camere Corneliu Coposu

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:139.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:3
  • Bai:2
  • Suprafata Utila:86 mp
  • Confort:1
  • Etaj:2

Descriere:

Agentia imobiliara city-imob va propune spre achizitie un apartament de 3 camere in zona Unirii, adiacent Bulevardului Corneliu Coposu in Cartierul Evreiesc.
Apartamentul este amplasat la etajul 2 intr-un imobil de tip Boutique format din Parter + 2 Etaje +Mansarda, construit in anul 1940. Apartamentul este spatios, complet decomandat si inca pastreaza farmecul cladirilor interbelice.
Compartimentarea proprietatii este generoasa si ofera camere mari si luminoase cu tavanul inalt si arhitectura specifica perioadei :
Dining generos separat printr-un perete de de bucataria inchisa, Living spatios, Dormitorul principal este mare dispunand de paroximativ 20 mp utili, Dormitorul secundar de aproximativ 16 mp utili, are acces atat din dormitorul principal cat si din holul de la intrare, o camera mica de 5 mp care se poate folosi atat pentru depozitare cat si pentru dressing, hol principal, doua grupuri sanitare din care: un grup sanitar dotata cu cada, si un grup sanitar dotat doar cu wc de serviciu, apartamentul are in dotare si debare precum si multiple sapatii de depozitare. Apartamentul dispune si de doua intrari din care o intrare principala si o intrare secundara.
Imobilul este un bloc solid construit din beton si caramida, parchetul este cel original din stejar masiv, sistemul de incalzire este prin centrala termica individuala de aparatment pe gaze, apartamentul a fost ingrijit iar tamplaria tamplaria a fost inlocuita cu geamuri de tip termopan, iar holurile logia precum si baile au fost amenajate cu gresie si faianta. Apartamentul este dotat si cu aparate de aer conditionat.
Apartamentul este disponibil la vanzare nemobilat si neutilat.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. Ionescu Adrian 0799 990 888, adrian @ city-imob. ro

Specificatii:

Rezidential
Nu
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Centrala proprie
Aer Conditionat
Cablu
Finisat clasic
Celulare
Metal
PVC
Parchet
Vopsea Lavabila
Bloc reabilitat termic, Interior, Exterior
Camara
Mobilata si Utilata
Nemobilat
Gaze, Caldura, Apa
Transport public, Metrou, Parc, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Cadastru, Intabulare

Localizare:

Contact Agent

avatar ADRIAN IONESCU
0799.990.888