CITY-IMOB (www.city-imob.ro)

Vanzare Apartament 3 camere Baneasa

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:280.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:3
  • Bai:2
  • Suprafata Utila:260 mp
  • Confort:Lux
  • Etaj:4

Descriere:

Agentia imobiliara CITY-IMOB are placerea sa va propuna spre achizitie un penthause de lux situat in zona de nord, apartamentul este amplasat intr-un Ansamblu rezidential nou construit in anul 2016, la doar 3 minute de toate mijloacele de transport in comun.

Fie ca te afli în mijlocul parcului verde, pe marginea lacului sau în intimitatea propriei terase, aici vei simti delicata îmbratisare a naturii luxuriante ce-ti ofera imediat o stare de liniste si confort.

In intimitate sau alaturi de familie si prieteni, aici vei aprecia gradinile de tip rooftop partial acoperite, cu spatii concepute pentru relaxarea la soare si pentru mult asteptatul grill de weekend.

Apartamentul este format dintr-un living generos 41.49, mp utili, un dormitor matrimonial de 19 mp utili cu grup sanitar dotat cu cada si dus, si un dressing generos 6.40 mp utili, un dormitor secundar 14 mp utili cu grup sanitar dotat cu cada, o bucatarie deschisa 11.54 mp utili, un dining separat. Toate grupurile sanitare beneficiaza de aerisire natualala (fereastra).
La intrarea in apartament este amenajat un dressing de 7.70 mp utili.
Atat livingul cat si dormitoarele au acces catre cele 3 balcoane 13.9 mp utili, 10.54 mp utili, si 13.60,
Acest penthause beneficiaza si de o terasa amplasata la etajul 5 de dimensiuni impresionate ... peste 110 mp utili unde este amenajata o bucatarie si un spatiu intim care poate fi folosit si ca spatiu de lucru pentru persoanele moderne si creative.
Suprafata utila fara terase este de 119.97 mp, suprafata teraselor de la etajul 4 este de 38 mp, suprafata terasei de la etajul 5 este de 110 mp, Suprafata utila cu terasele incluse 260 mp.
Toata mobila si electrocasnicele sunt noi si atent selectionate din gama premium. Living-ul este dotat cu doua unitati de aer conditionat.
Bucataria este dotata cu Frigider, Aragaz, Cuptor electric si Hota, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase.
Apartamentul dispune de Centrala termica individuala si incalzire prin pardoseala.

Aceasta proprietate este pentru dumnevoastra daca va doriti: o locație excelentă, lângă lac, o zonă liniștită și curată a Sectorului 1 și conectare rapidă la fluxurile comerciale și de transport! Locație premium, concept unitar și ieșit din rutina noilor dezvoltări imobiliare.

Locuind in acest ansamblu rezidential de top va puteti bucura: un superb parc de 5000 mp foarte bine ingrijit si atent amenajat, Paza umana 24 din 24, Acces control, supraveghere video, loc de joaca pentru copii.
Realmente o oază de liniște si confort.

Rasariturile de poveste, cand primele raze ale diminetii se reflecta ca si intr-o oglinda pe suprafata lacului, precum si cele mai azureene apusuri,
le puteti avea doar daca locuiti aici, acesta este locul pe care vei fi fericit sa-l numesti “Acasa” multi ani de acum inainte.

Si nu in ultimul rand aici puteti sa regasiti imbinarea armonioasa între materiale moderne ce ofera confort, fiabilitate si siguranta, cu elemente naturale precum piatra, marmura, si gresie atent selectionat si finisaje de cea mai buna calitate, care au rezultat într-o arhitectura care transcende timpul si spatiul.
Finisajele sunt de inalta calitate, mentionam incazirea prin pardoseala (Uponor-Germania) , ferestre (tripan, 3 foi de geam si protectie UV, Tamplarie Salamander (7 camere), feronerie Roto Titan, gresie si faianta (portelanata in masa - Marazzi), instalatia sanitara TECE, instalatia electrica Gewiss, parchet triplu stratificat din lemn masiv, centrala termica in condensatie cu un consum redus de gaz-Viessmann.

Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati
Adrian 0799.990.888 - w_ww.city-imob.ro /

Specificatii:

Rezidential
Da
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz
Centrala proprie, Incalzire pardoseala
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica, Wireless
Lux
Lemn
Metal
Aluminiu
Parchet, Marmura, Gresie
Vopsea Lavabila
Bloc reabilitat termic, Interior, Exterior
Terasa
Mobilata si Utilata
Complet
Gaze, Caldura, Apa
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Hota
Sistem alarma
Videointerfon
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Padure, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Cadastru, Intabulare
Administrare, Paza, Supraveghere video
Curatenie

Localizare:

Contact Agent

avatar ADRIAN IONESCU
0799.990.888