CITY-IMOB (www.city-imob.ro)

Inchiriere Casa/Vila 7 camere Iancu Nicolae

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Inchiriere
  • Tip Imobil:Casa/Vila
  • Tip Specific:Vila
  • Pret:3.000 €
  • Nivel:P+2
  • Camere:7
  • Bai:4
  • Suprafata Utila:272 mp
  • Suprafata Teren:300 mp
  • An constructie:2002

Descriere:

Inchiriere Vila Iancu Nicolae, Nord, Pipera
Agentia imobiliara CITY-IMOB va prezinta spre inchirirere o vila superba amplasata in zona de nord a capitalei pe bulevardul Iancu Nicolae.
Vila a fost construita in anul 2001, amplasata stradal cu acces direct in garaj si in curtea interioara care este amplasata in spatele proprietatii. Proprietatea dispune de o suprafata de teren de 300 mp, cu gradini de flori / gazon, atent amenajate respectiv o gradina mai mica in fata casei si o gradina mai mare in spatele casei unde avem amplasat si un foisor si o generoasa terasa acoperita.
Vila are un regim de inaltime P+2 (Parter si 2 Etaje) si dispune de 7 camere din care 6 dormitoare / birouri / bilblioteca, si un living generos.
Compartimentarea este permisiva si poate deservi necesitatile atat ale unei familii de 7 membrii cat si a doua generatii care doresc sa coabiteze.

La Parter proprietatea beneficiaza de un living generos de 47 mp. dotat cu semineu si acces catre terasa de 14 mp si curte interioara. Livingul este in acelasi timp practic si intim fiind accesat printr-un windfang (hol de trecere), dar beneficiind si de acces direct catre o bucatarie semianchisa de 23 mp, un grup sanitar, o terasa de 12 mp si un garaj de 18 mp, doua debarale, camera centralei termice precum si multiple spatii de depozitare,

La Etajul 1 proprietatea este dotata cu 3 dormitoare, si doua grupuri sanitare dupa cum urmeaza:
- Dormitorul matrimonial dispune de 23.10 mp grup sanitar individual de 9.50 mp dotat cu cada si dressing.
- Dormitorul secundar dispune de 20.20 mp si
- Dormitorul tertiar care dispune si el de 18.30 mp, amblele cele din urma avand acces la un grup sanitar de 5.10 mp dotat cu dus.

La Etajul 2 proprietatea este dotata alte cu 3 dormitoare din care:
- Dormitorul principal beneficiaza de 37 mp si poate fi folosit si pe post de playroom (spatiu de agrement).
- Dormitorul secundar dispune de 20.100 mp si
- Dormitorul tertiar care dispune si el de 18.30 mp, amblele cele din urma avand avand acces la un grup sanitar de 5.10 mp dotat cu dus.

In vecinatate exista acces catre gradinite, scoli, restaurante, zone comerciale precu si mijloacele de transport in comun.
Aceasta proprietate beneficiaza de acces direct la strada si poate avea destinatia de locuinta sau spatiu de birou. Poate fi dotata cu mobilier daca se doreste inchirierea pentru rezidenta. Proprietatea mai dispune si de doua locuri de parcare, dar exista si posibilitatea de suplimentare.

Vila are un design modern si este finisata cu materiale de cea mai buna calitate cum ar fi: piatra naturala, lemn, sticla., etc....

Materialele folosite la amenajarea proprietatii fac parte din clasa premium iar dotarile si echipamentele sunt de cea mai buna calitate. Vila a fost construita pe structura de cadre de beton armat si caramida porothem de 30 de cm, avelopata cu polistiren de 15 cm, beneficiind astfel de o izolatie termica si fonica foarte buna.


Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar
Adrian Ionescu, adrian @ city-imob.ro / 0799. 990. 888 / w_ww. city-imob.ro

Specificatii:

Rezidential, Birouri
Da

Localizare:

Contact Agent

avatar ADRIAN IONESCU
0799.990.888